Waar schakelt u mij voor in?

Eigenlijk voor alle soorten teksten die u online of op papier wilt hebben: van digitale nieuwsbrieven & mailings tot blogs, brieven & persberichten. Ook kunt u mij inschakelen als bedrijfsredacteur, hoofdredacteur of coördinator van projecten. 

Het zijn onderhand honderden teksten die ik schreef. En de teller tikt iedere dag door. Vanaf anno 1999 om precies te zijn. Sinds dat jaar specialiseer ik me als tekstschrijver.

Bedrijfsredacteur, hoofdredacteur of coördinator
Mijn tweede natuur is coördineren; ik werk planmatig en analytisch. Voor een aantal bedrijven werk ik als bedrijfsredacteur voor interne en externe media. Regelmatig geef ik advies over de vormgeving van sites, digitale berichten of drukwerk. Voor een aantal bedrijven coördineerde ik bedrijfsmagazines en personeelsbladen.

Storytelling, blogs en interviews
U kunt mij bijvoorbeeld de verhalen laten vertellen over uw bedrijf. Of laat mij ghostwriter zijn van uw blog. Het is mijn plezier om een onderwerp krachtig of mooi uit te lichten met een interview of door research.

Fotografie
Ik maak graag foto’s. Die gebruiken mijn opdrachtgevers regelmatig voor hun site, digitale nieuwsbrieven, Twitter of drukwerk. Op deze pagina staan een paar voorbeelden.

Interim of vanuit huis
Het werkt soms sneller om op uw kantoor te werken. Bijvoorbeeld om medewerkers te zien en te spreken, uw bedrijfscultuur te leren kennen of om teksten in te voeren in een CMS-systeem. Zo weet ik goed de weg te vinden in Tridion, TYPO3, Sharepoint en WordPress.